Първоначално публикувано от Triptih
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 33 ремарке
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеЕ това ше е много яка идея.След работа с позволение на колегата мисля да я доразвия...
Comment
-
Ето го мойто
Ритмото беше ударено отзад и бронята е счупена, а за светлините не ми остава време да се занимавам да ги правя.Почна и да загнива леко ама т'ва са подробности, като се има предвид, че е правено за работа и се движи предимно из лозятаLast edited by Tedo; d.m.y г., 19:40.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Браво колега Triptih ,нещо подобно мислех да предложа ,но ти си го направил перфектно ,евала сега само да се доуточни и да се направи остава ,заслужаваш едно такова ремарке пълно с бири и мезета ...................
Колеги а как ще се узакони едно такова нещо за да се ползва легалноАко съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
За сега предпоследната идея на триптих ми допада най-много, както и бъзика на Колев за ауспуха.
Не е неоябходимо да има обем отгоре, а само да е визуално загатнат. Бялото чергило с детелинката също си мисля, че ще стои добре.
На отзовалите сеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщениеНезнам дали си личи,но на рисунката с детелината онова нещо в ремаркето е гумена лодка.Радвам се че са ви хареса ли.Чакам с интерес да видя проекта на Wiliams.
Измислих и друг вариант:
Хубаво е гумите да са колкото може по встрани от купето.
Добре замисълат е много добър.
Интересно ми е някви джамове ще останат ли и ако е като на рисунката как ще се резнат!????Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщениеДобре замисълат е много добър.
Интересно ми е някви джамове ще останат ли и ако е като на рисунката как ще се резнат!????Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment